Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(2.16) Land units won't spawn when playing a custom campaign.
2018-05-14, 07:44 PM
Post: #1
(2.16) Land units won't spawn when playing a custom campaign.
I've encountered this issue today and it's quite annoying.
The AI will never spawn land units, i checked to see if i got their travel mode wrong, but no, it's all correct. they only spawn air units.

I'm no techo freak and i don't know how to do anything in the files other then changing blueprint locations, so i'm unaware of any "textual" information.

[Image: dwQYBvX.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-05-16, 12:23 AM (This post was last modified: 2018-05-16 12:24 AM by MizarLuke.)
Post: #2
RE: (2.16) Land units won't spawn when playing a custom campaign.
I suggest asking in the CC subforum before reporting as a bug. I'm guessing that maybe someone who has made a land campaign might know. (hrrrm mrvecz)

(2017-04-20 06:54 PM)Hikari Wrote:  I made something that has an impact of a type 1a supernova. The projectile already breaks laws of physics by going way past the speed of light.

2000mm HE Dakka Enthusiast
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-05-16, 08:26 AM
Post: #3
RE: (2.16) Land units won't spawn when playing a custom campaign.
Check upon this carefully for details:
https://youtu.be/pJz9MmwqawI?list=PLImar...Ba73&t=625

I think there are two things you may have missed:
-in the designer there is a list somewhere about the existing problems like bad placement
-when you add a new unit, use the reload data from blueprint button down there

From the Depths english playlist starts here, before that it's hungarian:
https://youtu.be/Ltdx0yVI9cA?list=PLImar...ZokVtdBa73
MULTIPLAYER!

[Image: 6yFiDvF.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-05-16, 05:35 PM
Post: #4
RE: (2.16) Land units won't spawn when playing a custom campaign.
(2018-05-16 08:26 AM)Normal69 Wrote:  Check upon this carefully for details:
https://youtu.be/pJz9MmwqawI?list=PLImar...Ba73&t=625

I think there are two things you may have missed:
-in the designer there is a list somewhere about the existing problems like bad placement
-when you add a new unit, use the reload data from blueprint button down there

I triple checked each time, they had the same settings as the naval units, they used their blueprint data.
The game just refuses to spawn them, hecc, HQ's will still spawn them

[Image: dwQYBvX.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)