Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help none of my ships work
2017-11-22, 12:11 AM
Post: #11
RE: Help none of my ships work
Thanks! Taking out the lead and HArmor really helped! Also i made the detection equipment do the same now! The turret now starts in the hull, enabling me to have properly sized autoloaders and clips. Hopefully the ship will work fully now, doing some testing

Thankyou!!! Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-11-22, 01:04 AM
Post: #12
RE: Help none of my ships work
No probs, glad to help

My completed conquest of Neter: http://www.fromthedepthsgame.com/forum/s...?tid=27653
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-11-22, 08:47 AM (This post was last modified: 2017-11-22 08:49 AM by Normal69.)
Post: #13
RE: Help none of my ships work
Are you that Richy from YT?
Indeed! How do you like the forums?

From the Depths english playlist starts here, before that it's hungarian:
https://youtu.be/Ltdx0yVI9cA?list=PLImar...ZokVtdBa73
MULTIPLAYER!

[Image: 6yFiDvF.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-11-22, 11:43 PM
Post: #14
RE: Help none of my ships work
(2017-11-22 08:47 AM)Normal69 Wrote:  Are you that Richy from YT?
Indeed! How do you like the forums?

Yeah it's me, and the forums are okay here..

My completed conquest of Neter: http://www.fromthedepthsgame.com/forum/s...?tid=27653
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)