Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 12 Votes - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProtecTech Industries
2018-01-15, 08:08 PM
Post: #431
RE: ProtecTech Industries
2.121 seems to have broken something in here: got this just by going straight to the land designer & trying to load a vehicle ( it was NREing on pushing the Load button ).


Attached File(s)
.zip  output_log.15.01.2018.zip (Size: 24.39 KB / Downloads: 2)

Poke my boat! mostly pre-2.0 learning & catalogue thread - Update: Heavy & light tanks 12/01/18 for 2.1. 6 ships made 2.0 aware. If it's not AotE I can't do it regularily - sea -> post processing -> eyestrain.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-01-15, 09:40 PM
Post: #432
RE: ProtecTech Industries
I'm aware of that, but I have no time to release the updated version.
I'll do it tomorrow.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-01-16, 09:58 AM
Post: #433
RE: ProtecTech Industries
The updated version for FtD v2.121 and FtD v2.13 is released.

Don't forget to update ProtecTechTools.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-01-16, 10:21 AM
Post: #434
RE: ProtecTech Industries
Many thanks.

Poke my boat! mostly pre-2.0 learning & catalogue thread - Update: Heavy & light tanks 12/01/18 for 2.1. 6 ships made 2.0 aware. If it's not AotE I can't do it regularily - sea -> post processing -> eyestrain.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-01-16, 10:36 AM
Post: #435
RE: ProtecTech Industries
(2018-01-16 10:21 AM)Richard Dastardly Wrote:  Many thanks.

The mod broke because I didn't like the spelling of a variable in FtD (it was the same as a standard C# type), so I changed it.
Unfortunately I also used it in my mods, so they broke...

The name change wasn't necessary, it just bothered me, so It's entirely my fault if the mod broke in the first place...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-01-16, 02:16 PM
Post: #436
RE: ProtecTech Industries
Ahaha... I use english spelling all the time, no end of confusion when something ( like Unity ) uses american spelling. At least I can go

Colour = new Color(0,0,0);

without any automated moaning Tongue

Poke my boat! mostly pre-2.0 learning & catalogue thread - Update: Heavy & light tanks 12/01/18 for 2.1. 6 ships made 2.0 aware. If it's not AotE I can't do it regularily - sea -> post processing -> eyestrain.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)