Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 12 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kharels' Block-Swapper
2015-11-29, 09:56 PM
Post: #1
Kharels' Block-Swapper
As noted in the topic!

-> http://stryker2.com/projects/ftd/convert.php

Not mine, totally Kharels, Just tired of clicking to the third page of his thread in the modding sub-forum.

Definitely something that should be stickied here.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-11-29, 10:19 PM
Post: #2
RE: Kharels' Block-Swapper
Is this a new version or does It still not recognize 4m parts?

builds big things.
"You can't fight here, this is the war room!"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-11-29, 11:45 PM (This post was last modified: 2015-11-29 11:46 PM by chp2001.)
Post: #3
RE: Kharels' Block-Swapper
I believe it is the new version, I converted using it a while ago. Stickying thread, this is important Tongue

(2015-08-17 03:24 PM)TauNeutrino Wrote:  7/10 hijacks ALL my jokes.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-11-30, 01:42 AM
Post: #4
RE: Kharels' Block-Swapper
Don't forget the block analyzer (to see the block count of everything) and shield colorizers! Of course, the block analyzer is out of date now I'm pretty sure.

Blockalyzer

Shield Colorizer

Terrus Asunder, my custom campaign
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-03, 09:24 PM
Post: #5
RE: Kharels' Block-Swapper
o NICE!

Didn't even know bro, thanks abyay!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-09, 02:17 PM
Post: #6
RE: Kharels' Block-Swapper
still doesn't work with 4m slopes, sadly.

Paradaxiom Designs
[Image: 399fbf0b-4971-469f-8d18-9cd3f1a9f9ba.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-09, 09:34 PM
Post: #7
RE: Kharels' Block-Swapper
Last time I updated this, the only 4m slopes were metal. I'll need to do a pass to add a bunch of new blocks to get everything shipshape, but I'm waiting to do so until the new engines are finalized in the stable branch. I don't want to add a bunch of things that may change by the time they hit stable, as it's a moderately time-consuming process to add new blocks to the database powering these tools, and it's much more time-efficient to add these things all in one pass.

That being said, I will be updating the database for these tools once the changes currently in devtest reach stable, and it doesn't sound like that will be much longer!

[Image: waZQtmR.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-15, 12:13 AM
Post: #8
RE: Kharels' Block-Swapper
There's also a paint colour swapper here:
https://fiddle.jshell.net/evqksg8z/3/show/

Can someone make Tools section in the community forum?

My Builds
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-15, 12:19 AM
Post: #9
RE: Kharels' Block-Swapper
Can you make one that replaces regular clips with solid ones?

I use hyphens as em dashes - I'm such a rebel, aren't I?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-12-29, 10:02 PM
Post: #10
RE: Kharels' Block-Swapper
Ah, this fella doesn't recognise mirrored mirrored diagonal cut!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)